lauantai 28. heinäkuuta 2018

FitLine-ravintolisät testissä: viikko 1

Tässä jokunen aika sitten Facebookin vauvapalstoilla notkuessa vastaan tuli mielenkiintoinen keskustelu. Eräs äiti kyseli, mitä muut äidit tekevät vauvojensa nukkuessa. Vastasin selailevani puhelinta, johon sain vastaukseksi kysymyksen siitä, haluaisin mahdollisesti tienata sillä rahaa. Tottakai, mikä ettei. Vanhempainvapaan loppu häämötti muutamien viikkojen päässä ja kotihoidon tuelle tipahtaminen oli edessä myös sitä myötä. Pienelle lisätienestille siis voisi olla kysyntää.

Viestiteltiin aikamme tämän äidin kanssa ja soiteltiin parit videopuhelut. Hän kertoi minulle kyseessä olevan FitLine- ravintolisät ja niiden verkostomarkkinointi. Itse suhtaudun hieman skeptisesti mihinkään tämänkaltaisiin tuotteisiin, mutta päätin kuitenkin antaa niille mahdollisuuden. Minulla olisi kuitenkin 30 päivän tyytyväisyystakuu turvanani jos kokisin, ettei tuotteilla ole mitään vaikutusta.

Tilailtiin siis minulle aloituspakkaus, joka sisältää kolmen kuukauden tuotteet sekä laukun, juomapullon, mukin ja sekoitustikun. Lisäksi pakkauksessa oli yksi kaupanpäälliseksi tarkoitettu Activize sekä pinkka erinäisiä papereita. Hieman huuli pyöreänä pakkauksen torstai-iltana availin ja soittelin yhteyshenkilölleni. Käytiin läpi tuotteiden käyttö ja tultiin siihen tulokseen, että aloitan kaikkien käytön 1/3 annoksella. Toimin näin siksi, että edelleen imetän Mötkistä ja halusimme minimoida kaikki mahdolliset vaikutukset häneen. Pienellä annoksella mentäisiin ensimäiset kaksi päivää, jonka jälkeen annostusta nostettaisiin.

Ensimmäisen kerran kaikki tuotteet oli siis läpi maistettuna perjantaina aamupäivällä. Täytyy todeta, ettei ainakaan tässä vaiheessa tuntunut mitään muutosta. Restorate, eli rentoutumiseen ja palautumiseen iltaisin käytettävä tuote oli maultaan kaikista paras, mutten huomannut sen vaikuttavan mitenkään yöuniini. Restoraten maku oli siis appelsiini-sitruuna. Basics, eli maitohappobakteereilla höystetty vitamiinilisä oli ilmoitettu appelsiinin makuiseksi, mutta sen maku oli kyllä luotaan työntävä. Activize, eli virkistävä kofeiinin ja vitamiinien yhdistelmä taasen oli mustaherukan makuinen ja ihan kohtuullisesti makuaan vastasikin. Tottakai tässä vaiheessa voi makuun hieman vaikuttaa se, että annostelu on aika pieni eli maku voi jäädä vaisuksi ja laimeaksi sen takia. Katsotaan siis makua uudestaan kunhan annos on normaali.

Kyseiset ravintolisäthän ovat melko arvokkaita. Kuukauden satsi on 88,20€, mikä ainakin tässä vaiheessa kuulostaa aika kammottavalta summalta. Jokaisesta hankitusta asiakkaasta saisi kuukausittain provision, mutta jotta provisio kattaisi tuotteiden oman käytön, tulisi asiakkaita olla ainakin yhdeksän. Tässä kohtaa herää siis ymmärrys siitä, ettei helppoa rahaa ole. Noiden yhdeksän asiakkaan hankkimiseen menisi useita tunteja aikaa, eikä siinäkään vaiheessa olisi kuin vasta niin sanotusti omillaan.


Ainakaan näin ensimmäisen viikon käytön jälkeen mitään järisyttävää ei ole tapahtunut. Kaksi päivää sitten nostin annoksen normaaliin tasoon, enkä huomannut silti mitään eroa olossani. Korkeentaan tuotteiden maku oli muuttunut laimeasta hieman paremmaksi. Soittelen tänään yhteyshenkilöni kanssa ja täytyy hieman kysellä, että missä vaiheessa niitä vaikutuksia pitäisi alkaa näkyä ja tuntua, jos tuotteet kohdallani toimivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti