torstai 16. elokuuta 2018

FitLine-ravintolisät testissä: viikko 3 ja rimpat päälle

Jostain syystä tämä postaus ei lähtenyt julkaisuun silloin,
kun olisi kuulunut (melkein viikko sitten).
Eli julkaistaanpas se nyt.
Tuotteet on siis jo kiikutettu postiin
ja rahojen palautusta odottelen.

Kolmas viikko oli aivan yhtä mitään sanomaton, kuin kaksi edeltävääkin. Ehkä pieniä muutoksia unen laadussa, muttei mitään niin merkittävää, mikä olisi saanut minut jatkamaan tuotteiden käyttöä. Olin yhteydessä yhteyshenkilööni ja kerroin halustani palauttaa tuotteet. Soiteltiin aiheen tiimoilta ja hän toki yritti vielä kannustaa jatkamaan tuotteiden käyttöä, muttei mitenkään painostanut siihen. Sain ohjeet tuotteiden palauttamiseen ja pakkasinkin kaiken takaisin alkuperäiseen laatikkoon ja kiikutin tuotteet postiin.

Tuotteet palautetaan siis kaikkine hyvineen. Kaikki mitä alunperin pakkauksessa on ollut, sinne myös palautuksen yhteydessä laitetaan. Vajaat ja tyhjät Fitskupurkit, muki ja lusikka, kaikki. Palautusta varten täytetään reklamaatiolomake, joka tuotteiden mukana on toimitettu ja postiin viedessä annetaan palautuskoodi. Palautuskoodia käyttäessä ei palautuksesta aiheudu asiakkaalle kuluja. Jotta palautuksen käsittely sujuu tukussa mahdollisimman helposti ja kivuttomasti, kannattaa reklamaatiolomakkeeseen kirjata kuitinnumero tai laittaa kuitti tuotteiden mukaan. Näin rahojen palautus tapahtuu mahdollisimman nopeasti, kuulemma parissa arkipäivässä.

En sano, ettenkö ikinä voisi tuotteita käyttää. Ainakaan tämä reilun kolmen viikon kokeilu ei minua vakuuttanut. Vaikutusta voi olla sillä, että edelleen imetän Mötkistä. Yhteyshenkilöni puhui myös rautavarastoista ja kilpirauhasen toiminnasta kertoessani, etten koe vireystasoni kohonneen mitenkään merkittävästi tuotteiden käytön myötä. Kilpirauhasarvothan minulta on tarkastettu edellisen keskenmenon aikaan kaksi vuotta sitten. Tuolloin arvoissa ei ollut mitään vikaa. Rautavarastoja ei varmaan koskaan ole minulta tarkastettu, joten niiden tilasta minulla ei ole tietoa.

Aikaisemmat viikot löytyvät täältä ja täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti