maanantai 6. elokuuta 2018

FitLine-ravintolisät testissä: viikko 2

Kaksi viikkoa tuotteiden käyttöähän tuli täyteen jo torstaina.
Kuitenkin tuo Helmistä luopuminen on vienyt aikaa ja energiaa melkoisesti,
joten tämän postauksen julkaisu hieman venyi.
Lisäksi ajanpuutteen takia ja inspiraation ollessa kadoksissa postaus julkaistaan kuvattomana.

Toinen viikko FitLinen Optimalsetin kanssa lähti käyntiin pienin muutoksin. Ensimmäisen viikon lopussa käytin Activizea kerran päivään aamuisin yhdessä Basicsin kanssa. Tuolloin käytin kolme annosmitallista kerralla, enkä ottanut Activizea päivän aikana enempää. Toisella viikolla tehtiin sellainen muutos, että join Activizea pitkin päivää: aamulla Basicsin kanssa kaksi mitallista ja myöhemmin päivällä yhden tai kaksi kertaa tarpeen mukaan kaksi mitallista. Tällä tavalla vitamiinien ja hivenaineiden saanti jakautuu tasaisemmin pitkin päivää, eikä virtaa pelkästään virtsana läpi. Melko kallista pissiä alkaa olemaan jos Fitskut vain virtaavat läpi.

Olossa ei mitään merkittäviä muutoksia ollut. Yöuni ehkä tuli hieman helpommin, enkä havahtunut pitkin yötä ääniin niin helposti. Mötkiksen herätessä keskellä yötä olin monesti aivan pökkyrässä ja meininki oli että "mikä maa, mikä valuutta". Nukuin siis syvempää unta ja näin pitkästä aikaa unia ihan kunnolla pitkin yötä. Unia aloin nähdä myös aamuyön katkonaisen unen aikaan Mötkiksen jo nukkuessa meidän välissä.

Koko tuotteiden käytön ajan vatsantoimintani on pysynyt normaalina. Vessassa ei tarvitse käydä sen useammin kuin aikaisemminkaan eikä mitään merkittäviä vatsaoireita ole aiheutunut. Osalla käytön alussa menee vatsa aivan vesiripulille tai tulee turvotusta tai muita oireita. Tultiin yhteyshenkilöni kanssa siihen tulokseen, että todennäköisesti suolistoni on kohtuullisessa kunnossa, kun se ei mitenkään sen suuremmin reagoi.

Vielä en kuitenkaan erityisen vakuuttunut tuotteiden toimivuudesta ole.
Olen siis edelleen melko skeptinen tuotteiden suhteen,
mutta pyrin kuitenkin olemaan avoimin mielin,
jotta huomaan mahdolliset vaikutukset, mikäli niitä ilmenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti