perjantai 23. maaliskuuta 2018

Ensikosketus lumeen

Viime viikonloppuna käytin tilaisuuden hyväksi aamuauringon paistaessa ihanasti meidän takapihalle. Puin Mötkiksen pikaisesti toppavaatteisiin ja kannoin hänet hangelle makaamaan. Sinällään harmi, että juuri kyseisenä aamuna oli isimiehen vuoro jäädä nukkumaan, joten assistenttia ei ollut käytettävissä. Kuvista olisi varmasti saanut paljon paremmat, jos olisi ollut apukäsiä käytettävissä. Täytyy ottaa siis uusinta vielä jonain aurinkoisena viikonloppuaamuna.


Nyt kun kelit ehkä toivottavasti jossain vaiheessa alkavat lämmetä odotan innolla, että päästään testaamaan Mötkiksen kanssa Tulaa ulkona kantamisen merkeissä myös. Haaveissa olisi pääsiäisenä päästä pilkille ja tuolloin voisi Mötkiksen kuljetusvälineinä olla rattaiden lisäksi myös Tula. Kuitenkin jäällä olosuhteet voi olla melko haastavat rattaiden kanssa kulkemiseen, joten Tula olisi siltä osin varmempi vaihtoehto.

Toivottavasti kelit siis on suotuisat ja on riittävän lämmintä esimerkiksi ulkona imettämiseen. Riittävällä suojaamisellahan imetys varmasti onnistuu ulkonakin kelissä kuin kelissä, mutta mukavuudenhaluisena kuitenkin mielummin suosin lämmintä keliä. Pilkkireissun yhteydessä myös Mötkis voisi tutustella hankeen sopivan kelin sattuessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti