maanantai 12. kesäkuuta 2017

Ja sinne se taas katosi...


Viikonloppu nimittäin. Tuntuu aivan uskomattomalta, miten nopeasti viikonloput vaan vilahtavat ohi. Onneks näitä lyhyitä viikonloppuja ei ole enää jäljellä, vaan ensi viikonloppua pidensin ottamalla maanantaille lomapäivän ja juhannusviikonlopun jälkeen jäänkin kesälomalle. Kesäloman jälkeen lomailu jatkuukin toistaiseksi, kunnes mötkis syntyy.

Onneks viikonloppuna kuitenkin kerettiin tehä paljon kivoja asioita. Milja oli perjantain ja lauantain välisen yön meillä ja käytiinkin perjantaina heittelemässä koripalloo ja haettiin sen jälkeen pizzaa ja ihan vaan oltiin. Koripallon heittely oli kyllä enemmän minun osalta hissukseen tössyttelyä ja pieniä heittoyrityksiä päivän aikana kipeytyneitten paikkojen kanssa, mutta Milja ja Paavon kaveri pääs pelailemaan enemmänkin.

Lauantaina käytiin Paavon ja koirien kanssa kävelemässä meidän läheinen rantalenkki ja otin pitkästä aikaa kameran mukaan pihalle. Jos minun kävely oli hidasta jo valmiiksi muutenkin niin lisäksi vielä pysähtelin vähän väliä räpsimään kuvia. Käpöttelyn lisäks käytiin uittamassa koiria ihmeenkin hyvällä menestyksellä. Vallu kävi jopa uimassa ja Helmikin kahlaili pitkän aikaa vedessä. Kumpikaan meidän koirista ei oo erityisen innokkaita uimaan, mutta jospa tänä kesänä kerettäs totuttaa ja opettaa niitä siihen enemmän, kuin aiemmin.


Koirien uittamisen jälkeen käytiin vielä Vänärillä toiveena päästä kuvaamaan sorsanpoikasia. Sorsanpoikaset jäi puuttumaan, mutta telkänpoikasia sen sijaan oli ja muutama naakkakin uskaltautu kuvausetäisyydelle. En ollut aikasemmin päässyt kuvaamaan kyseisiä lintuja ja ihan hauskaa vaihteluahan nuo oli niille iänikuisille sorsille.





Sunnuntaina käytiin aamupäivällä uittamassa koirat. Tällä kertaa käytiin Julkulan venerannassa ja mukana meillä oli raksuja koirille. Vallu kävi taas uimassa, mutta Helmillä uinti rajoittui tänäkin päivänä lähinnä kahlailuun ja ihmettelyyn. Vähän yllätyin kyllä tästä, koska yleensä Helmi on todella ahne ruualle ja oletin, että Helmi painuu järveen samantien raksujen perässä, mutta ei. Ehkä vielä jossain vaiheessa kesää uinti alkaa luistaa kuhan vesi lämpeää. Kuitenkin varsinkin Helmin E-lonkille uinti tekisi hyvää.

Uittoreissun jälkeen Paavo viritteli kotitekoisen kebabin valmiiksi uuniin iltaa varten ja minä elvyin sohvalla keräten voimia illan ajelureissuun. Käytiin nimittäin Hiltulanlahdesta hakemassa pinnasänky. Lisäksi matkaan tarttui myös turvakaukalo samalta myyjältä. Pinnasänky on pitkään himoitsemani Brion Two valkoisena. Kyseisen sängyn suurin kiinnostuksen herättäjä oli laskettava reuna. Jännityksellä nimittäin odotan, missä kunnossa selkäni on tämän raskauden jälkeen kun ajoittain se tuntuu oireilevan jo nyt (rv 22) melko voimakkaasti.

Kaukalo tuli ostettua vähän niinkuin kaupanpäällisenä. Myyjä kyseli pinnasängyn purkamisen aikana olisiko meillä tarvetta turvakaukalolle ja kunnon tarkastamisen ja pikaisen käyttöopastuksen jälkeen Brion Primo napsautettiinkin Isofixeillä kiinni bemarin takapenkille. Voin sanoa, että tuo 5-sarjalainen alkoi siinä vaiheessa tuntua melko ahtaalta ja olin jälleen kerran tyytyväinen siitä, ettei erehdytty ostamaan 3-sarjalaista kun autoa vaihdettiin joulun alla.

Tällä hetkellä sekä kaukalo, että pinnasänky odottavat kahden kuukauden päässä olevaa muuttoa minun vanhempien luona. Siellä ovat myös Brion Go Nextit odottamassa käyttäjäänsä. Olen kyllä todella tyytyväinen siihen, miten paljon ollaan saatu vauvantarvikkeita ja -vaatteita hankittua käytettynä ja kuitenkin hyväkuntoisena. Nyt isoimmat hankinnat alkaa olla tehtynä ja lopun ajan voidaankin keskittyä pienempiin hankintoihin ja siihen, että minä pidän ostohousut kaapissa muuttoon saakka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti