perjantai 7. maaliskuuta 2014

Sataset paukkuu! lenkkiä ja kuvailuja

Tänään paukku sataset meijän vedossa ja päästiin jo kymmenten puolelle. Jäljellä vedon raukeamiseen siis 99 päivää, jiiia!

Käytiin eilen Miljan kanssa taas heittämässä 5,5 kilometrin lenkki. Meillä on ollu yks semmonen vakio viiden kilometrin lenkki. Tällä kertaa kuitenki käytiin kiertämässä vähän erilainen lenkki kuin aikasemmin ollaan käyty. Samalla vähän kartotettiin sitä, että miten saatas siitä meijän vakkarilenkistä muokattua vähän pitempi lenkki ja keksittiinkin kohtuu helppo tapa vähän muokkailla lenkistä pituudeltaan 6-7 kilometrin mittanen.



Sen lisäks, että käytiin eilen Miljan kanssa lenkillä, lähettiin vielä illalla Paavon kanssa ottamaan kuvia. Mulla oli toiveissa käyä Neulamäen näköalatornista ottamassa kuvia Puijon tornista, mutta keliolosuhteet pisti aika pahasti vastaan... Tuuli otti aika ilosesti korkeeseen näköalatorniin eikä kovien ottamisesta näin ollen tullu mitään. Vaikka varusteena oli mukana jalusta, ei kuvanvakauksettomalla objektiivilla tee yhtään mitään umpipimeessä jos kamera pääsee yhtään heilumaan...

Kun Puijon tornista ei saatu kuvia otettua annettiin Helmin ja Vallun juosta hetken aikaa näköalatornin ympäristössä ympyrää ja purkaa enempiä virtoja. Vaikka koirat oli ollu aamulla Paavon kanssa koirapuistossa, tuntu ylimäärästä virtaa olevan silti vaikka muille jakaa ja koirat juoksikin useamman kerran vanhan mäkihyppytornin rappusia ylös ja alas. Hyvä vaan, että purkivat enimmät virrat :)

Reissulta en kuitenkaan halunnu ilman yhtään kuvaa poistua, joten lähettiin motarille ottamaan pitkällä valotusajalla otettavia kuvia. Saldo on enemmän ja vähemmän käyttö- ja esittelykelposta mutta jaan tänne muutaman otoksen :)

Kuvat saa klikkaamalla suuremmaks







Oliko räpsyt mistään kotosin? Sääli kun tuulilasi oli kuvaushetkellä keleistä johtuen ajoittain likanen niin osaan kuvista on jääny semmosia "tipluja" :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti