keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

TJ80

Kuten tekstin otsikko kertoo, tänään on aamulla vedosta jäljellä 80! Liikkeelle lähdettiin siis 120 päivästä ja nyt on jo 40 päivää takana. Yks kolmasosa on siis ajasta kulunu. Hullua ajatella, että ihan kohta ollaan jo vedon puolivälissä. Aika kuluu niin älyttömän nopeesti...

Jotta varmasti onnistuttas tässä projektissa Miljan kanssa mahollisimman hyvin, luotiin meille välitavoite palkintolista. Listalle pääsi kuus asiaa: Uudet lenkkarit, hemmotteluilta, uus koru, ravintolassa syöminen, hieronta ja kampaaja.

Lisäks tehtiin myös lista, johon kirjattiin asioita, joita voidaan viikonloppusin tehhä, jos kiusaus meinaa käyä liian suureks ;) Sille listalle pääs 12 asiaa: Keilaaminen, elokuvan kattominen, ajelu, ruuanlaitto yhessä, peli-ilta, myös palkintolistalta löytyvä hemmotteluilta, lenkki, koirapuistossa käynti, sarjamaraton, shoppailu, hotelliviikonloppu ja Viron reissu.

Eniten noista ootan tällä hetkellä hemmotteluiltaa ja Viron reissua. Ois ihana päästä tekemään kunnon jalka- ja kasvohoito ja hiuksiin joku naamio :))) Tuota Viron reissua ootan vähän kauhunsekaisin tuntein, ollaan nimittäin lähössä reissuun kahestaan ja tunnetusti kun kumpikaan meistä ei oo mitään mestarikuskeja niin hieman tuppaa pelottamaan se Helsingissä ajeleminen... Jospa siitä kuitenkin hengissä selvittäs :D

Postaukset on viimeaikoina ollu säälittävän kuvattomia. Tämä johtuu ihan vaan siitä, että tuntuu, ettei aikaa kameran kanssa missään liikkumiseen ole ja kotona kuvaileminen alkaa hieman tökkimään. Jospa tää kuvattomuuskausi katkeis mahollisimman pian ja pääsis ottamaan kuvia pihalle :)

2 kommenttia:

  1. Tulkaa pyörähtää Lahessa<3 Mä voin sitten ajaa teidät Hesaan ja hakee seuraavana päivänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hullumpi idea, pitää olla yhteyksissä lähempänä ;) ♥

      Poista