tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kesäkunto (vuosi tuntematon) here i come!

Kahen viikon aikana ollaan käyty Miljan kanssa lenkillä tavoitellen kesäkuntoo ja sitä elämäntapamuutosta, josta ystävänpäivänä sovittiin. Tässä kahen viikon aikana kilometrejä on kertyny Endomondon mukaan noin 30! Tää varmasti kuulostaa jonkun korvaan siltä, "että mitä se tommosesta määrästä hehkuttaa, juoksen tuon verran päivässä" (tälleen vähän liiotellusti hehah) mutta mulle se on iso askel.

Endomondon lisäks ahkerana lenkkikaverina on ollu sykemittari. Oon nyt vakavasti harkinnu Polar Loopin hankkimista mutta ainakin toistaseks se saa jäädä kauppaan odottamaan. Opiskelijabudjetti kun hieman tuppaa rajoittamaan noita mieliteko-ostoksia ;) ja toisaalta niin pitkään kun on toimiva sykemittari, joka omiin tarkotuksiin riittää saa se kelvata :)


Kuvat saa klikkaamalla isommaks

Nyt kun nuo lenkkien kuvaukset laitoin tuolleen vierekkäin huomasin, että keskinopeus on joka reissulla kasvanu hieman edelliseen verrattuna, hyvä niin. Katotaanhan mihin tässä vielä päästään! Harmi kyllä tänään ei lenkille lähtemisestä tuu mitään, alaselkä on niin järkyttävässä kunnossa, että tuikkii välillä semmosia pistoksia jotka tuntuu siltä, ku saisin sähköiskuja... Katotaanhan mitä loppuviikosta harjottelussa tulee...

P.S. 102 päivää vedon ratkeemiseen, kohta sataset paukkuu hehah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti