torstai 27. maaliskuuta 2014

Hetken huokaisu

Se tunne, kun 11 päivän työrupeaman jälkeen laitat herätyskelloo seuraavalle viikolle soimaan ja puhelin ilmottaa, että "herätykseen on tästä hetkestä 3 päivää, 15 tuntia ja muutamat minuutit siihen päälle". Ahh mikä helpotus.

Vaikka tämä viikko onkin mennyt harjottelussa ihan tosi nopeasti, huomaan nyt paikalleen istuessa ja pitkää viikonloppua ajatellessani olevani todellakin muutaman päivän vapaiden tarpeessa. Olo on niin sippi ja pinna sen takia kireellä, ettei minusta ois ollu harjottelupaikalle ainakaan minkäänlaista iloa saati sitten hyötyä enää huomenna.

Huomenna aion kyllä nauttia vapaapäivästä ainakin siten, että nukun aamulla ihan niin pitkään kun unta tuntuu riittävän, käyn pitkällä lenkillä Miljan kanssa ja nautin kiireettömästä yhessä olosta Paavon kanssa. Ettei totuus kuitenkaan pääsis unohtumaan, täytyy muistaa, että huomenna on pakko myös saaha jotain koulujuttuja aikaseks... Kuitenkin aikaa ja energiaa niidenkin tekemiseen löytyy vapaapäivänä ihan eri tavalla kun harjottelupäivän päätteeks.

Toivottavasti ruudun toisellakin puolella olijat pääsee nauttimaan viikonloppuna ihanista ulkoilukeleistä ja rakkaidensa seurasta! Niistä minä ainakin aion ottaa kaiken irti tänä viikonloppuna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti