perjantai 22. marraskuuta 2013

Uusi rakas nro 2

Tänään käytiin viimein Paavon kanssa hakemaan tuota kamerapakettia täydentämään se ulkonen salama ja on vähän eri meininki ottaa tuon kanssa kuvia kun kameran omalla salamalla. Salamaks valikoitu Metz mecablitz 36 AF-5 ja näillä käyttökokemuksilla, mitä tähän mennessä on kerenny kertyä kyseisestä salamasta on kyllä ihan riittävän monipuolinen minun käyttötarkotuksiin :)

Nyt kun tuon salaman viimein sai hankittua, alkaa kamera paketti olla aikalailla valmis tämän hetkisiin tarpeisiin. Ainahan sitä ois mukava ostaa uusia objektiiveja ja kaikkee pientä "lisäkivaa", mutta näin opiskelijabudjetilla taitaa jäähä kesälle ne seuraavat hankinnat. Kuitenkin semmonen pikkujuttu minkä haluan kohtuu lähiaikoina hankki on UV-suodatin. Se kuitenkin suojaa objeektivin linssiä esim. naarmuttumiselta ja lisäks sen pitäs vaikuttaa myös kuvien laatuun, eli plussaa vaan :)

Että ei menis pelkästään kuvaamisesta höpisemiseks niin pitää palata eilis aamuun. Keskiviikko aamu oli muutenkin kohtuu kaoottinen. Olin menossa kouluun Iisalmeen taas viikon tauon jälkeen eli jokainen voi kuvitella miten silmät ristissä olin muutenkin aikasesta herätyksestä ja lisäks oli vielä hirvee kiire (en ikinä voi herätä minuuttiakaan ennen kun on pakko, koska tiiän saavani aamurutiinit hoidettua jossain tietyssä ajassa).

Siinä kun olin just tekemässä lähtöö, Paavo meni käymään keittiössä ja sai osakseen Helmin salakavalasti karvalankamattoon piilottamat pissit... Ei ollu ihan mikään pikku lirautus kyseessä vaan tyttö oli antanu koko rakon sisällön tyhjentyä. Mattoo sitten ruvettiin kuivailemaan ja putsailemaan siinä kaiken kiireen keskellä ja valehtelematta melkein puol talouspaperirullaa meni pissan imeyttämiseen pois matosta.

Mietittiin Paavon kanssa, että varmaan tuo pissavahinko johtu ihan puhtaasti noista juoksuista, jotka on pistäny Helmin hormoonit hyrräämään entistä enemmän. Luin jostain internetin ihmemaailmasta, että juoksut voi vaikuttaa siten, että koiralla on tihentyny virtsaamisen tarve eli jospa nuo juoksut selittäs sen pissavahingon. Toisia pissoja ei oo mistään löydetty ja toivonkin, että tuo vahinko jää viimeseks. Ei enää hirveesti himottas alkaa elämään uudestaan sitä pentuiän rumbaa, kun Helmin kanssa sai ravata koko ajan ulkona. Vahinkojen ehkäisemiseks ollaankin nyt lyhennetty koirien ulkoilujen välejä ja toivotaan, että se riittää.

En tiiä oliko tuo uus salama+kameran runko Helmin mielestä jotenkin erityisen pelottava ja epäilyttävä, mutta en kerenny montaa kuvaa ottamaan ennen kun Helmi kömpi Paavon syliin turvaan :D Alla muutama otos tältä illalta, jospa huomenna kerkeisin kuvailemaan enemmänkin ja jos viikonloppuna kelit sallis niin vois lähtä pitkästä aikaa ulkoilmaankin kuvailemaan :)

Vallu mössykkä <3


Helmi kattoo telkkaria :)

Muutaman postauksen takaiset ruusut on nyt kuivatettu

Semmosta meille tänään, voisin tehhä ruokavinkki postauksen tässä viikonlopun aikana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti