tiistai 19. marraskuuta 2013

Juoksut, ne ensimmäiset

Helmillä alko eilen ensimmäiset juoksut. Ikää tuolla naperolla on nyt vähän reilu yheksän kuukautta eli ilmeisesti ihan keskivertoaikaan alko nuo ekat juoksut. Tai mistäpä minä tiiän kun ei ennen oo koiraa meillä ihan penskasta asti ollu :D

Hullulta tuntuu, että Helmin ensimmäiset juoksut on jo nyt, vastahan se oli pikkunen rääpäle, joka seittemän viikkosena kotiutu meille. Nopeesti siitä on tullu jo iso tyttö, sukukypsä neiti :) PEVISA:n mukasten virallisten lonkkakuvien ottamiseen on aikaa yheksän kuukautta ja mahdolliseen astutukseen vuos ja kolme kuukautta. Katotaanhan miten noiden aikataulujen kanssa edetään, tuo astutusajankohta kuitenkin riippuu niin monesta asiasta, mutta mahdollisuus siihen on jo reilun vuoden päästä.

Juoksut on luonnollisesti vaikuttanu Helmin jääräpäiseen käytökseen lisäävästi... Pihalla ollessa hihnassa nätisti kulkeminen on ihan turha toive ja sisällä käyttäytyminenkin tuntuu olevan liikaa vaadittua. Jatkuvaan on mahoton ralli käynnissä ja härkkii Vallua. Juoksujen alkamisesta on seurannu myös se, että Vallu yrittää vähän väliä, etenkin rallin yhteydessä pökkiä Helmiä... -.- Toistaseks Vallu on onnistunu tähtäilemään vaan väärään päähän (pää-päähän), mutta kova sillä on yritys Helmin selkään kiivetä. Onneks Vallu on leikattu, joten mitään vahinkopentuja ei voi ruveta putkahtelemaan maailmaan.

Nyt vaan jännäillään, että paljonko Helmi rupee jouksujen myötä pudottamaan karvaa, messari kun lähestyy uhkaavaa tahtia ja ois ihan mukava, että Helmillä ois karvaakin jälellä vielä sillon :D Juoksut sais myös mielellään olla melko lyhyet. Helmi on nimittäin tarkotus viiä kasvattajansa luokse viikkoa ennen messaria, joten ois suotavaa, että nuo juoksut ois siihen mennessä loppunu... Noo katsellaan :)

Tämmönen rääpäle Helmi oli kun ensimmäisen kerran tavattiin
Kongi on yks lempileluista

Vallu pessu vähän korvaa...
Alemmat kuvat otettu tänä iltana (meni melko räpeltämiseks nuo kuvat, ei edelleenkään ulkosta salamaa=ilman luonnonvaloo otetut kuvat on takapuolesta)... On siitä vaan tullu jo niin iso neiti :) Toivotaan, että Helmillä ois jotain jakoja siellä messarissa. Tänään julkastiin aikataulut eikä sinne ihan mahottomasti oo cardeja minään päivänä tulossa, joten ehkäpä tuo tyttönen tois jotain tuliaisia tullessaan ;)

2 kommenttia:

  1. Voi ei mikä ihana pallero! Mä haluan kyllä yhden pennuista!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joudut Elli oottamaan vielä jonkun aikaa ;) hahahah, toivottavasti ne ei sitten peri Helmin pirullista luonnetta :D

      Poista