maanantai 4. marraskuuta 2013

Rento viikonloppu

Tämä viikonloppu tuli kyllä otettua ihan täysin levon kannalta. Perjantaina mulla ei ollukkaan koulua, joten saatiin heräillä aamulla ihan rauhassa. Iltapäivällä käytiin sitten hakemassa Elli minun porukoilta meille kun minun porukat lähti elokuviin kattomaan sen Leijonasydämen, joka me käytiin keskiviikkona kattomassa. Meillä oli vähän hulinaa ja vilskettä kun kaikki kolme koiraa juoksenteli tässä kaksiossa ees taas enkä meinannu saaha niitä millään asettumaan yhteiskuvaan.








Kun porukat tuli elokuvista mentiin niitten luokse koirien kanssa ja syötiin yhessä sitä sun tätä (ranskalaisia ja lenkkiä uunissa tehtynä) ja istuttiin ja rupateltiin mukavia. Lähettiin jossain puolen kymmenen aikaan hipsimään takasin kotia kohti ja unten mailla oltiin jo ennen yhtätoista :)

Lauantaina käytiin aamupalalla porukoitten luona ja jatkettiin siitä sitten matkaa koirapuistoon moikkaamaan meijän kaveria, niitten entistä ja uutta koiraa. Helmi ja Vallu tuli mukavasti toimeen kaverin perheen uudenkin tulokkaan kanssa, varmaan hyviä paineja on tiedossa :D Oltiin koirapuistossa varmaan joku parisen tuntia ja lähettiin sen jälkeen kotiin.

Kun oltiin oltu kotona jonkun aikaa, soitti mun eno, että voitas tänään tulla kattomaan niitä minun kaksosserkkutyttöjä synnärille. Määhän olin heti aivan pähkinöinä kun en ollu aikasemmin päässy pikkusia kattomaan. Synnärillä meitä oli vastassa hellyyttävä näky: kaks pientä möttöstä ja onnelliset vanhemmat :))) Lähes tulkoon koko meijän vierailun ajan mää pidin toista mun serkkutytöistä sylissä ja ihmettelin välillä varmaan monttu auki sitä, miten joku voi olla noin pieni ja täydellinen söppänä :) Meijän vierailu ei ollu kovin pitkä, pikkuset rupes nukkumaan ja vanhemmatkin oli levon tarpeessa olevan olosia, joten lähettiin sairaalasta kahvilla käynnin kautta poikkeen. Pääasia oli kuitenkin, että päästiin näkemään pikkusia ja sain kuitenkin varmaan ainakin vartin sylitellä toista :)))

Sairaalasta kotiuduttua meillä molemmilla oli ihan kamala nälkä ja ruvettiin tekemään possun filepötköä. Paistettiin ensin pinnat umpeen ja laitettiin sitten uuniin paistumaan 175 asteeseen kerä kesäkurpitsat, paprika ja porkkanat. Lisäks makua tuomaan lisättiin vasikkafondia. Lisukkeena toimi makarooni :D Kyytipoikana toimi punkku ja taustalla näkyy jälkkärin roolia näytellyt juustokakku, melko herkut siis :P


Ruuan jälkeen lähettiinkin melko vauhilla saman kaverin luokse, jonka kanssa oltiin oltu koirapuistossa, kattomaan KalPa-Blues peliä. Siinä vaiheessa kun me kerettiin telkkarin ääreen peli oli jo 0-1 eli mielenkiinto minun osalta oli jo mennyttä :D pelin kattominen menikin loppuen lopuks lähinnä siihen, että mää puhuin kaverini kanssa tyttöjen juttuja kun Paavo katto meijän kaverin poikakaverin kanssa lätkää. Menipä vaikeeks tää selittäminen kun en halua nimiä käyttää ilman asianomaisten lupia :D mutta joka tapauksessa siis ukot katto lätkää ja akat jauho paskaa ja puhu tyttöjen juttuja ;)

Kaverin luota kotiuduttua lähettiin ajelemaan kolmen kaverin kanssa. Käytiin paikallisessa kuppilassa Ampiaisessa yhellä ja totesin taas ite limpparilinjalla ollessani, että en käsitä niitä ihmisiä, jotka siellä käy :D Ihan hirvee paikka, kunnon räkälä... Yök :D No tulipahan käytyä taas kattomassa, että mikä meininki siellä on tuolleen lauantai-iltana ;) Ajeltiin vähän aikaa ja lähettiin sitten unille.

Sunnuntaina heräiltiin rauhassa ja löhöiltiin kotona siihen asti, että lähin sen nimeltä mainitsemattoman kaverin (joka tässä postauksessa on esiintyny useempaan kertaan :D ) kanssa lenkille. Mukaan lenkille en ottanu muutakun Vallun, Helmi on vähän aristanu toista etutassua lauantain koirapuistoreissun jälkeen :/ Käytiinkin ihan kunnon lenkki ja aikaa kulu puoltoista tuntia :)

Meijän oli tarkotus käyä lauantaina haudoilla, mutta kun saatiin yllätyskutsu synnärille pääs se lipeemään mielestä joten lähettiin sitten sunnuntaina kun tulin lenkiltä käymään hautausmaalla viemässä kynttilöitä. Heti kun päästiin hautuumaalle pääsin harmittelemaan sitä, etten ottanu kameraa mukaan. Vastassa ollut näky oli nimittäin älyttömän kaunis. Pimeyden keskellä loisti kynttilöitä lähestulkoon jokaisella haudalla ja tunnelma oli kylmästä säästä huolimatta erittäin lämmin. Pitää muistaa seuraavan kerran pimeän aikaan haudoilla käydessä ottaa kamerakin mukaan...

Kun tultiin haudoilta lähettiin vielä moikkaamaan meijän kummipoikaa, sen siskoo ja äitiä ja iskää. Juttua ois väsymys-kahvi-pärinöissä riittäny varmaan loputtomiin, mutta yheksän aikaan tulin siihen tulokseen, että meijän on pakko lähtä kotiin syöttämään koirat ja ruveta pikkuhiljaa itekkin rauhottumaan unille. Lähettiin siis kotiin ja löhöiltiin telkkarin ääressä siihen asti että tuli uni ja mentiin nukkumaan puolen yön aikaan :)

Pieni pöljä paviaani :)
Semmonen rento ja rauhallinen viikonloppu meillä, mites teillä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti