tiistai 5. marraskuuta 2013

Tohinaa ja touhua

Kuten otsikosta voi päätellä on kaks viime päivää olla aikalailla "täyteen buukattuja". Eilen ruvettiin järjestelemään kaappeja. Meillä on tässä asunnossa mun mielestä siihen nähhen, että tää on kaksio, melko vähän kaappitilaa ja yllätys yllätys kaikki kaapit on tungettu täyteen ilman sen suurempia järjestyksen miettimisiä. Eilen sitten operoitiin asian parissa useempi tunti. Järjestettiin keittiön kaapit uuteen uskoon, laitettiin kesäulkovaatteita ja kenkiä säilytykseen ja otettiin talvivaatteita tilalle. Oli melkonen säätäminen mutta tulipahan tehtyä :)

Kun oltiin saatu tavarat uusille paikoilleen ruvettiin kehittelemään lauantaina pidettäviä synttäreitä silmällä pitäen kauppalappua ainakin Lumian puhelimille olevan Foodie sovelluksen avulla. Kyseisellä sovelluksella voi muodostaa kauppalapun Prisman valikoimasta löytyvistä tuotteista saaden lisäks jonkunlaisen arvion ostosten hinnasta. Sovellus vaikutti erittäin hyvältä ja käyttökelpoiselta.... Kunnes kaupassa ollessa Paavon puhelimesta, johon kauppalappu oli tallennettu loppu akku auttamattomasti kesken ostosten........... Siinä vaiheessa mulla flippas ja pahasti :D ekanaki kauppalappua oli työstetty sovelluksen avulla ihan kohtuu pitkä aika (ostettavaa kun oli ihan jonkun verran) ja sitten vielä akku loppuu kesken ostosten tekemisen, huoh. Yllättävän hyvin muistettiin ostaa kaikki mitä piti, vaan yks asia unohtu.

Tänään olinkin sitten Iisalmessa koulussa ja koulusta palattua tulin puhtaaseen kotiin valmiille ruualle :) Jätin Paavolle aamulla to do-listan sisältäen imuroinnin, pölyjen pyyhinnän, vessan pesun, astianpesukoneen tyhjennyksen ja pyykinpesun. Kotiin tullessa kaikki jutut oli tehty ja päästiin syömään suoriltaan Paavon tekemää makkarakeittoo :) Olipa melko mukava tulla kotiin ilman, että tarvii ekana ruveta stressaamaan vastaan juoksentelevia villakoiria ja pyykkikorista tursuavia pyykkejä, tästä pisteet ehottomasti Paavolle :) <3

Hetken kotona oltuani lähinkin porukoitteni ja enoni ja hänen avopuolisonsa kanssa järjestelemään heidän kotiaan lasten kotiutumista silmällä pitäen. Siellä touhuillessa menikin loppupäivä :D On se jännää ja ihanaa, että serkkutytöt pääsee viimein kotiin ja perhe pääsee asettumaan kotiin opettelemaan vauvaperheen arkea :)

Kuvia ei tullu alkuviikon tapahtumista räpsittyä, ketään tuskin kiinnostaa katella ennenjälkeen kuvia meijän kaappien sisällöistä :D Lisäks ulkona vallitseva keli ei oo pahemmin houkutellu kulettamaan kameraa mukana ulkona ollessa eikä kuvia oo tullu sisälläkään räpsittyä kun en oo raaskinu vielä hankkia lisäsalamaa :s Jospa sen sais piakkoin hankittua niin viittis kuvailla vähän hämärämmässäkin, ei paljon himota tuon kameran oman salaman valossa kuvailla kun ei se mikään kummonen oo... Katotaan jos hankkisin salaman itelleni vaikka synttärilahjaks ;)

Jotta ei ihan koira-aiheesta erkaannuttas niin mainittakoon, että Helmi joka on tuhoamisen takia viettäny kotona yksinään olemansa ajat kevytmetallihäkissä oli tänään sen aikaa "vapaana" meijän asunnossa kun Paavo kävi viemässä pyykkiä pyykkitupaan. Sillä aikaa tuo pölvästi oli kerenny käy hakemassa lattialla olevan keräyspaperikorin ja oli hyvää kyytiä repimässä ja pureskelemassa sitä kun Paavo tuli takasin noin viis minuuttia kestäneen poissaolon jälkeen. Eli ei, parannusta tuohon tuhoamisongelmaan ei ole tullut, joten Helmi jatkaa yksin olojaan edelleen häkissä -.-

Inhottavaa on aina jättää Helmi tuonne häkkiin. Vaikka ostettiinkin muistaakseni toiseks isoin vaihtoehto, joka Mustissa ja Mirrissä oli tarjolla, ei tuossa kuitenkaan ihan mahottomasti liikkumatilaa oo... Kuitenkaan sekään ei oo vaihtoehto, että Helmi on täällä vapaana ja tuhoaa koko asunnon mennessään... Eli siis jatketaan pieniä kokeiluja yksin olon suhteen vapaana ja pitemmiks ajoiks jätetään häkkiin tuhoten välttämiseks. Jospa tuon tuhoamisen sais jossain vaiheessa kitkettyä pois niin sais Helmikin olla vapaasti täällä asunnossa :/

Koska kuitenkaan täysin kuvaton postaus ei tuntunu hyvältä vaihtoeholta, lisäsin loppuun muutaman kuvan. Ensimmäinen kuva on kotikonnuilta Itkonniemeltä, loput kolme kesän Viron reissulta :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti