keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Riiviöt

Hohhoijaa, meillä oli mielenkiintonen toissayö... Elli oli meillä hoidossa noitten kahen muun tampion kaverina eli kuten kuvitella voi, yö ei ollu mistään rauhallisimmasta päästä. Me nukutaan aina makuuhuoneen ovi kiinni, koska välillä Helmi rupes tekemään sitä, että se tuhos olohuonetta yön aikana ja myös sisäsiistiks opettelun aikaan se oli helpompaa, koska Helmi ei tehny pissejä samaan huoneeseen, jossa me oltiin. Jos nukuttiin ovi auki, saatto olla, että Helmi oli yön aikana tehny pissit olkkariin, vaikka ois pystyny ihan hyvin pidättämään aamuun asti. Ja on tuo oven kiinniollessa nukkuminen jotenkin muutenkin rauhallisempaa, eipähän koirat ravaa koko ajan ees taas sängyn ja sohvan väliä :)

Noo toissayö oli sitten hieman erilainen... Ellillä on tapana kömpiä mahan päälle nukkumaan ja nyt kun pitkään aikaan ei oo tullu Ellin kanssa nukuttua, tuli havahduttua joka ikiseen sen pomppaamiseen. Helmin ja Vallun liikkumiset on oppinu tunnistamaan, eikä niitä pahemmin enää ees rekisteröi yöllä, mutta Ellin jokainen vähän "vieraampi" liikennöinti aiheutti heräämisen...

Lisäks Ellillä on tapana öristä ja mölistä jos sitä sattuu joku tökkäsemään esimerkiksi jalalla kun hänen corgiutensa nukkuu. Noo tätäkin tietenkin tapahtui useemman kerran yön aikana. Tuo meijän 120 levee sänky kun tuppaa olemaan vähän ahas kolmelle makkarapötkölle ja kahelle heidän palvelijalleen ;)

Sen lisäks, että tuo yks huonosti nukuttu yö kiristää hermoja melko ilosesti, on myös Helmi pitäny huolen siitä, että pinna on tiukalla. Huomaa, että on likalla juoksujen myötä murkkuikä alkamassa kun jatkuvaan uhittelee ja on varsinkin lenkillä ihan mahoton. Koko ajan pitäs olla nenä kiinni maassa kulkemassa ja vetää eestaas minne sattuu... Vaatii pitkää pinnaa, takaraivossa kun jyskyttää alati lähestyvä messari joulukuun puolessa välissä. Messaria silmällä pitäen onkin pitäny harjotella vierellä nätisti kulkemista niin paljon, kun vaan mahollista.

Kun nuo kaks narttua on aiheuttanu päänvaivaa, niin onneks Vallu sentään on ollu oma ihana ittensä <3 tuommonen pöljä mössykkä, joka vaan kömpii viereen ja toivoo rapsutuksia, just sellanen koira minkä haluankin. Tottakai Vallullakin on välillä niitä päiviä, että mietin onko sillä korvia päässä ollenkaan, mutta pääsääntösesti kuitenkin Vallu on mamman mussu :)

Loppuun vielä vähän jouluhömpötyskuvia jouluvaloista Kuopion keskustasta ja ompa siellä kauppahallikin :)




Joululahjoista suurin osa alkaa olla jo hankittuna tai ainakin keksittynä mitä aikoo ostaa. Mites ruudun toisella puolella? Joko alkaa olla lahjat tai ainakin ideat kasassa? :)

2 kommenttia:

  1. Vihdoin Kuopioonkin on saatu nätit jouluvalot!! Ja just kun en oo niitä näkemässä -.- kauhee koti-ikävä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ärsyttää itteeni ku loppu taidot ja kärsivällisyys kesken noitten kuvien ottamisen kanssa niin piti tehhä supertukkoset muokkaukset :( :D

      Poista