keskiviikko 23. toukokuuta 2018

MITTARIMATO

Kerkesin olla jo melko varma siitä, ettei Mötkis tule liikkumaan muilla tavoin, kuin kierimällä ja napansa ympäri pyörimällä. Mutta nyt meillä lähettiinkin ihan urakalla liikkeelle. Muutamana päivänä alkeellisia ryömimisyrityksiä oli pitkin päivää lyhyitä pätkiä, mutta nyt Mötkis liikkuu jo melko vikkelästikin paikasta toiseen.


Olin myös jo kerennyt ajatella, että Mötkis jättää ryömimisen kokonaan välistä ja lähtee suoraan konttaamaan. Hän hapuilee konttausasentoa jo, mutta toistaiseksi jää kyynärien varaan eikä jaksa pitää itseään suorilla käsillä. Saa nähdä, miten pitkään ryöminen riittää Mötkikselle liikkumistavaksi ja kuinka pian hän alkaa kontata. Nyt jo saa olla tarkkana sen suhteen, mitä kaikkea Mötkiksen saatavilla lattiatasossa onkaan. Todennäköisesti lähipäivinä täytyy Ikean reissu toteuttaa ja käydä hakemassa tulpat pistorasioihin.

Tänään käytiin pikaisesti neuvolan avovastaanotolla. Mötkis oli reilun viikon syönyt todella huonosti räkäisyyden ja hampaiden puhkeamisen takia ja halusin käydä tarkastamassa painon. No suurta hurraamista painon nousun suhteen ei ollutkaan. Tasan kahdessa viikossa painoa oli tullut vain 25 grammaa. Suuresti terkkari ei siitä huolestunut enkä itsekään, kun tiedossa oli tuo sairastaminen, hampaiden puhkeaminen ja vielä liikkeelle lähtö. Lisäksi vaikkei painoa juuri ollutkaan tullut, oli kuitenkin pituutta tullut puoli senttiä, joten kasvua oli kyllä tapahtunut. Terkkari kuitenkin suositteli ottamaan käyttöön öljylisän jos näyttää, ettei ruoka oikein maistu. Viimeisimmät mitat ovat siis 8740g ja 70,5cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti