tiistai 5. syyskuuta 2017

Kotiutumisvaatteet

Lasketun ajan pikkuhiljaa (tai itseasiassa todella vauhdilla) lähestyessä ollaan alettu suunnata katseita sairaalalaukkuun. Vielä mitään konkreettista ei ole pakattuna enkä omien tavaroideni osalta ole mitään vielä kerännyt kasaankaan, mutta Mötkiksen kotiutumisvaatteet on valittuna.

Varmuuden vuoksi valittiin kolme erilaista kokonaisuutta. Pandasetti on koossa 50 ja kaksi muuta 56. Vimman Fisut body on kokoa 60, mutta lähtee mukaan synnärille ihan puhtaasti söpöytensä vuoksi. Saatiin kyseinen body Mötkiksen tulevalta kummilta lahjaksi ja en voi vastustaa ajatusta ottaa sitä synnärille mukaan kotiutumisvaate-ehdokkaaksi.

Bodyjen ja housujen lisäksi mukaan lähtee parit sukat, tumput, villasukat ja lapaset sekä Popin velourhaalarit koossa 50 ja 56 sekä myssyt. Turvakaukalossa meillä on lämpöpussi, joten kaiken järjen mukaan lokakuisella kelillä pitäisi tareta tulla kotiin noissa vaatteissa. Toki jos säät ovatkin yllättävän kylmät niin mukaan napataan vielä sukkikset ja on varalla 56 nallehaalarikin jos oikein kylmä sattuisi olemaan. Lisäksi mukaan lähtee tuttinauha ja toki tutti.


Uskomatonta, että laskettuun aikaan on enää kuutisen viikkoa. Viimeisille viikoille on vielä muutamia hankintoja tehtäväksi, mutta jos niitä ei keretä tehdä ennen Mötkiksen syntymää niin ehtii ne hankkia vielä kotiutumisen jälkeenkin. Hankintalistalla on enää lähinnä sitteri, leikkimatto, harja ja nenäfriida.

Varmasti kotiutumisen jälkeen tulee yllätyksiä sen suhteen, mitä vielä tarvitaan, mutta onneksi kaupat on kuitenkin olemassa vielä synnytyksen jälkeenkin. Paavo on isyyslomalla kolme viikkoa kotiutumisen jälkeen, joten Paavo saa sitten tarpeen mukaan hakea täydennystä jos jotakin vielä puuttuu.

2 kommenttia:

  1. Meillä mennään aika samoilla linjoilla vauvan kotiutumisvaatteiden osalta :) Kiva kun vinkkasit blogistasi - kiva seurata muita lokavauvan saavia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava seurata itekin toisten lokakuisten odotusta! Tässä kun aletaan pikkuhiljaa elämään jänniä viikkoja :)

      Poista