sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Yhteenveto viikko 15

Taas tää viikko on kadonnu jonnekkin... Edelleenkään tälläkään viikolla en päässy siihen 20 kilometriin, ohuesti harmittaa...

Kävely, -420kcal
Kävely, -596kcal
Kävely, -571kcal
Viikon eka lenkki meni kyllä nopeuden osalta niin penkin alle kun vaan voi olla. Lähettiin kokeilemaan uutta reittiä ihan uuteen ympäristöön ja jouduttiin hakemaan suuntaa jatkuvaan kartan kanssa. Eli vähän väliä pysähyttiin ihmettelemään missä ollaan. Mutta kuitenkin nyt kun on se reitti löydetty, voidaan sitä jatkossa hyödyntää aika paljon tehokkaammin. Kyseessä oli maastoltaan melko tasanen lenkki, joten siellä vois joskus haaveilla jopa hölkkäilevänsä :)

Tämmönen viikko tällä kertaa. Blogin puolella ollu erittäin hiljasta, kiitos hervoton läjä koulutehtäviä, jotka on syöny aikaa ja mielenkiintoo kaikelta muulta. Lisäks kun koulutehtäviä tehhessä istuu tuntikaupalla koneella, ei enää blogin päivittäminen koneella istuen oikein nappaa. Jos ens viikolla oisin blogin suhteenkin hieman aktiivisempi kun mulla on harjottelua vaan kolme päivää ens viikolla ja sitten se loppuu  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti