keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Elämäni nainen

Tämä postaus on omistettu kokonaan parhaalle ystävälleni, Miljalle. Postausta tehhessä taustalla soi Cheekin rakastuin mä looseriin. Vaikka kyseessä ei olekaan mikään luuseri, on kappaleen sanat muuten niin postaukseen sopivat, etten voinut olla kyseistä kappaletta kuuntelematta tämän postauksen kirjotuksen aikana.

Mulla ja Miljalla on pitkä yhteinen historia. Ollaan hieman eri mieltä siitä, missä ollaan ekan kerran tutustuttu. Milja väittää, ettei oo ikinä ollu päiväkodissa, mutta mulla on jotenkin semmonen mielikuva, että ollaan oltu samassa ryhmässä päiväkodissa. Noo, kuitenkin mun ekat muistot Miljasta sijoittuu ala-asteikään. Ekassa muistossa ollaan viettämässä Miljan syntymäpäiviä ja katotaan Pocahontas piirrettyä. Ollaan siis ala-aste vietetty samassa koulussa, tosin rinnakkaisluokilla. Ala-asteen aikana ei ihan hirveesti pidetty yhtä, saatettiin aika ajoin leikkiä samoissa kaveriporukoissa, muttei vietetty aikaa normaalia koulukaveria enempää yhessä.

Yläasteella päädyttiin molemmat tanssiluokalle ja sillon alettiin luonnollisesti viettää luokkalaisina enemmän aikaa yhessä koulussa. Jossain vaiheessa yläastetta alettiin olla yhessä myös vapaa-ajalla ja siitä se sitten lähti. Välillä oltiin enemmän ja välillä vähemmän yhessä, välillä riideltiin ja oltiin toisillemme kateellisia "poikaystävistä", välillä taas liittouduttiin yhessä koko maailmaa vastaan. Muistan kun kasin tai ysin 1500 metrin juoksussa kummallakaan ei ollu minkäänlaista mielenkiintoo juosta kyseistä matkaa niin siirryttiin ihan kiusallaan ja mieltään osoittaaksemme kävelemään koko matka alusta loppuun asti. Taijettiin kuitenkin ottaa loppukiri juosten, mutta muuten 1500 metriä suorititettiin kävellen ihan vaan sen takia, ettei se vaan sattunu nappaamaan :)))) Yläasteaikaan sijottunu rippikoulu vietettiin myös samalla leirillä.

Yläasteen jälkeen jatkettiin kouluja eri lukioissa. Kerran, kun Milja tuli odottamaan mua minun koululle, sain kuulla kohtuu paljon kuittia siitä, minkälaiseen kouluun oon päätyny. Kävin siis lukion Kuopion Lyseossa, joka ainakin siihen aikaan oli maineeltaan melkonen nörttien pesimispaikka. Milja puolestaan oli Minarissa, jossa oli alhaisin sisäänpääsykeskiarvo siihen aikaan kun me lukioihin haettiin. Meijän lukiot oli siis melko erilaisia ja Lyseon käytävällä minun oottaminen oli Miljalle melkonen kulttuurishokki. Lukioaikaakin siis vietettiin aikaa tiiviisti yhessä. Nähtiin paljon vapaa-ajalla ja hitsauduttiin yhteen.

 Lukion jälkeen mää muutin vuodeks Iisalmeen opiskelujen perässä. Sillon yhteyttä pidettiin luonnollisesti aika paljon vähemmän, enhän mää ollu Kuopiossa läsnä läheskään niin paljon kun ennen. Kuitenkin takasin Kuopioon muuton jälkeen on yhteiselo tiivistyny entisestään. Nyt ollaan yhessä mukana vedonlyönnissä, josta oon täällä blogin puolella kertonukkin. Nähhään lähestulkoon jokatoinen päivä ja vietetään aikaa yhessä eri tavoilla.

Vaikka ollaan välillä pidetty enemmän ja välillä vähemmän yhteyttä, tällä hetkellä tuntuu, että Milja on mulle yks elämäni tärkeimmistä ihmisistä ja sanon sen aivan liian harvoin ääneen. Tämä on siis julkinen tunnustus ystävyydellemme. Toivon, että meijän ystävyys säilyy ja vahvistuu entisestään ja saadaan paljon lisää hyviä muistoja, joita miettiä vanhempana.

Tätä postausta tehhessä huomasin harmikseni, että meistä on tosi vähän yhteiskuvia. Sitten jos niitä sattuu olemaan, on niissä aina jommankumman ilme einiinjulkaisukelpoinen :D Loppuun kuitenkin muutama kuva meistä

Marraskuu 2010, 18-v yhteissynttärit
Vappu 2011, Paavon 19-v synttärit
Kesäkuu 2011, ylppärit
<3

6 kommenttia: