sunnuntai 12. toukokuuta 2013

13 viikkoa

Meillä on ollu melko toiminnan täyteinen viikko. Ei oo ollu paljon aikaa kirjotella blogia kun on täss tapahtunu vaikka sun mitä ja on vielä lätkän MM-kisatki käynnissä!

Leijonalätkää! Ja namia toki :)
Tiistaina meille tuli Elli yökylään ekaa kertaa Helmin meille tulon jälkeen. Oli kyllä semmonen yö, että oksat pois... Koirat ravas koko ajan ees taas ja olin taas perinteisesti nukahtanu sohvalle kun Paavo oli taas reissussa viikon. Aikuiset koirathan tietenkin yritti pomppia koko ajan mamman kainaloon nukkumaan sohvalle, en vaan oikein meinannu lämmetä idealla. Viimenen niitti oli se, kun havahduin viiden aikaan siihen, että ois kamala pissihätä itellä, mutta pitää yrittää vielä jatkaa unia (sängystä tai noh, sohvalta nouseminen aiheuttaa sen, että oon sitten tikkana pystyssä)... Valluhan tietenkin huomasi, että ahhh, mamma on hereillä ja päätti hypätä mahan päälle. Siinä vaiheessa sai nousta aika vauhdilla ja juosta vessaan :D

Kalkkunapyöryköitä ja valkkaria, nam!

Torstaina tapailtiinkin sitten blogin kautta Kuopiosta löytynyttä toista kookivauvvaa :) Sai Helmi purkaa vähän virtoja kun löyty suunnilleen saman kokonen, painonen ja ikänen kaveri. Helmi leikki kaverin kanssa riemuissaan tunnin ajan, vaikka vettä (Helmin inhokkia) tuli taivaalta koko ajan.

Perjantaina Vallu pääs heittämään talviturkin oikein kunnolla. Oltiin pitkin rantoja kävelemässä ja Vallu päätti, että hänpä ottaa pikku spurtin ja hyppää rannassa olevalle sateen jäliltä liukkaalle kivelle... Kappas kummaa, koira mulahti kiveltä suoraan järveen :D Hetken aikaa Vallu tuijotteli järverstä sen näkösenä, että miten tässä nyt näin kävi ja kämpi sitten takas rannalle. Onneks ei onnistunu pöljä lyömään päätäsä tai hampaitasa, ois tullu itku pitkästä ilosta :s

Perjantaina myös Elli sai osansa epäonnesta. Meijän ja minun vanhempien lähellä asuva aivan täysin kaheli koira hyökkäs Ellin kimppuun... Sakemannin kokonen koira kun pistää tuommosta pientä, mutta sinnikästä akkaa turpaan niin tilanne oli väkisin aika 6-0... Ite sain tietää asiasta vasta seuraavana päivänä, jos ois minun aikana tuo miellyttävä välikohtaus tapahtunu niin se koira ois lähteny piikille saman tien.

Kyseinen koira harrastaa myös autojen, ihmisten ja pyöräilijöiden kimppuun hyökkäilyä, joten pahimmassa tapauksessa joku päivä esimerkiksi joku lapsi ajaa pyörällä ja koiraa väistäessään ajaa vahingossa auton alle. Mites sitten suut laitetaan... Kyseinen koira yritti muutama kuukaus takaperin hyökätä vanhempieni auton kimppuun kun olin äitini kyydissä. Vaistomaisesti huusin, että "jarruta". Tällä järellä aateltuna ois varmaan pitäny ajaa päälle... Ei oo koira kyllä ihan päästään terve jos pitää ihmisten ja koirien kimppuun hyökkäillä.

Onneks Elli selvis ilman pahempia vammoja. Kun lauantaina sitä tutkin, arasti se muutamia paikkoja niskan seudusta. Oli varmaan ottanut perinteisesti kaulaan puremia... Tänään kuitenkin oli pirtsakka oma ittensä ja antoi rapsutella ja nostella syliin ilman enempiä kiljahduksia, toisin kuin lauantaina.

Minun söpöläiset <3
Tänään vieteltiinkin sitten äitien päivää yhdessä äidin, isän, mummon, minun enon ja hänen avopuolison ja Paavon ja tottakai koirien kanssa. Kiinalaisesta tilailtiin ruokaa ja minä tein teemaan sopien kuningatarkakkua :)

Kuningatarkakku
Helmi kasvaa hirveetä vauhtia ja keksii koko ajan uusia keinoja, joilla saada meidät olemaan sydän syrjällään. Tyttönen myös laittaa meijän kalusteita vähän väliä uusittavien listalle syömällä vähän väliä pikkusen jotakin huonekalua... Katellaanhan mitä sanoo tyttönen kun isketään tuolin jalkoihin ja muihin "puruleluihin" vähän hottia tabascoo, jospa enimmät himot häviäis siinä vaiheessa, katsellaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti