tiistai 11. helmikuuta 2014

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

 Kuten otsikkokin antaa olettaa, nyt on tiedossa läjä luontokuvia parilta viime kuukaudelta. Blogi on eläny viime aikoina melko pitkälti hiljaiseloa, pahoittelut. Tuntuu, ettei tunnit vuorokaudessa riitä kaikkeen, mitä haluaisi tehdä, joten jostain on pitänyt karsia... :(







Saa nähdä, oisko viikonloppuna niin hyviä kelejä, että viittis ottaa kameran mukaan ja lähtä järven jäälle taas ihmettelemään luontoo koirien ja Paavon kanssa. Nyt vaikka täälläpäin Suomee on ollu mukavia nollan tietämillä pyöriviä kelejä, on päivät ollu kumman harmaita eikä ulkoilu oo sen takia oikein nappaillu.

Lisäks nyt kun mulla alko viikko sitten maanantaina päiväkotiharjottelu, oon saanu viettää päivässä suunnilleen sen kaks tuntia lasten kanssa ulkoillen, joten kotiin päästyä sohvalla makaaminen on tuntunu ihan hyvältä idealta :D harjottelun alkaminen on myös luonnollisesti lisänny väsymystä jonkun verran, kun tapaan töissä päivittäin uusia ihmisiä ja koko ajan täytyy olla skarppina ja yrittää omaksua uusia asioita. Jospa tästä kuitenkin toipuisin pikapuoliin ja blogikin heräilis pikkuhiljaa taas henkiin ;)

Tänään kuitenkin reipastuttiin ja lähettiin koirien kanssa koira puistoon. Puistoon tuli myös meijän kaveri kahen oman koiransa kanssa, joten vilinää ja vilskettä riitti. Lisäks puistossa oli toki muitakin koiria, joitten kanssa meijän hurtat paini riemuissaan, corgimaiseen tyyliinsä ;)

Helmi ja Vallu on menossa torstaina käymään eläinlääkärissä. Kyseessä on onneks ihan rutiinikäynti, käydään hakemassa molemmille rokotteet ja tehhään samalla ihan normaalit terveystarkastukset. Helmihän ei meillä ollessaan oo kertaakaan eläinlääkärin palveluita käyttämään, jos ei mukaan lasketa just noita rokotuskäyntejä. Helmillä on kuitenkin olemassaan tapaturma- ja sairaskuluvakuutus varmuuden vuoks, mutta tosiaan onneks ei oo sitä jouduttu käyttämään :)

Vallukin on meillä ollessaan käyny lekurissa vaan yhen ainoon kerran, joten vähällä on Vallunkin kanssa päästy. Senkin ainoon kerran kun Vallua käytettiin, oli sillä kennelyskä, jonka myös Elli sairasti yhtäaikaa. Täytyy siis koputtaa puuta ja olla erittäin tyytyväinen siihen, että meijän koirat on ollu noin terveitä :)

Kirjottelen varmaankin perjantaina tai viimestään viikonlopun aikana enemmän koirien eläinlääkärikuulumisia. Saadaanpahan sitten lääkärinkin näkemykset koirien kunnoista, painoista sun muista hommeleista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti