keskiviikko 7. elokuuta 2013

Ensimmäinen mätsäri

Nyt on sitten mätsärineitsyys menetetty minun ja Helmin osalta. Paha sanoo, että miten meillä meni, ite oon aina niin kamalan kriittinen itteni suhteen. Punasiin sijotuttiin ja ensimmäisenä meijät sieltä sitten raakattiin pois eli miten sen nyt ottaa :D

Hirveesti vaatii vielä harjottelua Helmin kanssa tuo näyttelytouhu, mutta enpä mää muuta oottanukkaan. Nyt ollaan kuitenkin yhtä kokemusta rikkaampia ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Mää oon kuitenkin ite niin hirvee hermoheikko ja vihaan olla arvosteltavana yhtään mistään, eli Paavo saa varmaan seuraavan kerran astua koiran kanssa kehään :D

En tiiä oonko jotenkin vainoharhanen, mutta koko ajan kehässä ollessa oli sellanen tunne, että kaikki puhuu, että eihän nuo osaa mitään, mitä ne täällä tekee jne. Mutta ekaa kertaahan me vasta mätsäriin tultiin ja kuulutin sen kyllä avoimesti jokaiselle joka meitä tuli jututtamaan ettei vaan jää epäselväks että ollaan vasta harjottelemassa ;)

Tietysti jotain perusasioita pitää olla hallussa ennen ees mätsärikehään menoa, mutta vaikka esim. hihnassa vierellä nätisti kulkeminen normaalissa arjessa sujuisi ongelmitta, ei se tosiaankaan tarkota sitä, että nätisti käyttäytyminen onnistus kehässä, koirien ja ihmisten ympäröimänä. Nyt kuitenkin tiietään meijän lähtötilanne ja osataan ruveta harjottelemaan oikeita asioita :)

Tämmöstä tähän päivään kaiken valitusvirren lisäks, toivotaan seuraavalle kerralle parempaa menestystä ja jatketaan harjotuksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti