tiistai 10. joulukuuta 2013

Viikonloppu toimintaa täynnä

Nyt oli kyllä niin toiminnan täyteinen viikonloppu, tai no loppu viikko kun voi vaan olla. Ei ihan vähään aikaan ookaan ollu näin hulina viikonloppua. Ensin torstaina oltiin viettämässä kahen kaverin ylppäreitä, perjantaina käytiin Paavon siskon luona syömässä ja sitten illalla meijän kummipojan vanhemmat tuli meille viettämään peli-iltaa. Pelailtiin Trivial Pursuitia ja Aliasta ja nautittiin muutamat sivistyneet.

Lauantaina meijän oli tarkotus lähtä minun isän, Paavon, Ellin, Vallun ja Helmin kanssa pilkille, mutta ei sitten kuitenkaan uskallettukkaan uhmata toistaseks kuitenkin melko heikkoja jäitä. Vaikka pakkasia on ollukin melko hyvin, on myös lunta tullu aika paljon joten jäät ei oo päässy vielä hirveemmin vahvumaan... Harmi kyllä, ootan nimittäin älyttömästi sitä, että pääsis jos koirien kanssa jäälle ja sais laskee ne vapaaks purkamaan virtaa :)

Sunnuntaina olikin sitten reissupäivä. Lähettiin aamulla yheksän aikaan ajelemaan Sotkamoon Vallun ja Helmin kasvattajaa kohti. Oltiin sovittu kasvattajan kanssa, että käydään tuomassa Helmi sen luokse messaria edeltävänä viikonloppuna ja nyt se viikonloppu oli sitten koittanu. Pakattiin koirat ja Helmin tarvikkeet mukaan ja lähettiin ajelemaan.

Vietettiin kasvattajan luona muutama tunti jutustellen koirista ja seurailtiin samalla, että miten Helmi suhtautuu ympärillä olevaan uuteen laumaan. Helmi sopeutui porukkaan hyvin ja pystyttiinkin jättämään tyttö hyvillä mielin kasvattajan luokse. Vaihdossa saatiin viikoks meille kaupunkielämään tutustelemaan puolivuotias cardiherra Cree. Cree on sopeutunu meille Vallun kaveriks tosi hyvin ja myös kaupunkielämä sujuu herralta yllättävän kivuttomasti ;)

Nyt sitten vaan ootellaan viikonloppua jännittyneinä ja toivotaan, että Helmi pärjäis messarissa mahollisimman hyvin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti