perjantai 19. toukokuuta 2017

Ensimmäisiä hankintoja

Ensimmäiset vaatehankinnat tein raskausviikolla 12. Tuolloin ostin muutamia vaatteita sekä entiseltä luokkalaiseltani, että Facebook kirpparilta. Vaikka Paavo alkuun kauhisteli vaatteiden määrää, nyt tätä postausta tehdessä vaatteista otetun kokonaiskuvan nähtyään totesi hänkin, että niitä täytyy ostaa lisää ja paljon.

Paljonhan tässä on vielä raskautta jäljellä ja siltä osin aikaa tehdä hankintoja. Lisäksi meillä on edessämme vielä muutto raskausaikana, joten ihan hirmuista arsenaalia kaikkea mahdollista ei tulla hankkimaan, vaan pyrimme miettimään hankinnat mahdollisimman järkeviksi. Emme myöskään aio enää tälle asunnolle ostaa esimerkiksi sitteriä. Pinnasänkykin hankitaan vasta muuton jälkeen, ellei sopiva satu tulemaan vastaan käytettynä.

Tässä postauksessa esittelen muutamia,
ensimmäisten vaatehankintojen
lemppareitani kuvien muodossa.


Ensimmäiset bodyt ovat kokoa 50. Name It:n talokuvioisessa bodyssa on kääntöhihat, joiden ainakin tässä vaiheessa ajattelen olevan näppärät, jos pieni on kovinkin innokas raapimaan kasvojaan. Panda-kuvioisen bodyn lisäksi samaa kuosia löytyy myös myssy ja housut. Harmikseni pandabody ei ollutkaan kietaisubody, kuten olin kuvitellut, mutta jospa sille tulisi käyttöä.



Popin haalariin ihastuin heti myynti-ilmoituksen nähtyäni. Harmi vaan, kun jumpsuit on kokoa 50, eli tulee jäämään varmasti todella nopeasti pieneksi. Onneksi bongasin myöhemmin 62 jumpsuitin musta-valkoraidallisena.


Kuten muutkin bodyt pääsääntöisesti, myös tämä Lindexin ihanalla kuumailmapallokuosilla oleva body on kietaisu. Pyrin ostamaan ensimmäisten kokojen bodyt kietaisuina, neppareilla, jotta pukeminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Newbien collegefarkut, murheenkryyni. Saapahan nähdä tuleeko näitä koon 50 söpöläisiä laitettua kertaakaan jalkaan.



Nämä nallekuvioiset Newbien pöksyt ovat kyllä sellaiset sydämen sulattajat, että. 


Kokonaisuudessaan vaatehankintoihin tässä vaiheessa lukeutuu nallehaalari, Popin jumpsuit, yhdet ainoat (nekin todennäköisesti käyttämättä jäävät) 50 housut, viidet 56 housut, neljä 50 bodya, seitsemän 56 bodya sekä kuvan ulkopuolelle jääneet 56 huppari ja tumput.


Pidemmän aikaa, oikeastaan heti plussaamisesta lähtien olin haaveillut näistä lakanoista. Pääsiäisenä ne olivat Finlaysonin outletissa tarjouksessa, joten en voinut vastustaa kiusausta. Haaveissa on kotiuttaa saman kuosin turkoosi setti myös.


Hassua oli huomata tätä postausta tehdessä, että kuinka kaikki on mielestäni söpöä, ihastuttavaa, hurmaavaa ja suloista. Minä, joka en yleensä pahemmin lässytä, lässytin kokonaisen postauksen. Laitetaan hormoonihuuruilun piikkiin ;)

Näiden hankintojen ja tämän postauksen pöytälaatikkoon kirjoittamisen jälkeen homma ratkesi hivenen käsistä ja vaatteita ja tavaraa on kyllä alkanut kertyä. Määrä on kuitenkin vielä melko maltillinen ja nyt kun muuttopäivä on tiedossa, 15.8., koitan hillitä suurimpia hankintoja siihen saakka.

2 kommenttia:

  1. Oi miten kivoja hankintoja! :) onnea paljon raskaudesta! ❤ paljonko nyt on viikkoja? minne päin muutatte? 😊

    VastaaPoista
  2. Apua, tämä kommentti on mennyt ihan täysin ohi, en oo näköjään pahemmin sähköpostia seuraillut! :D

    Mutta siis kiitos paljon <3 nyt viikkoja on kasassa 20+5 eli voiton puolella aletaan jo olemaan. Savolanniemeen rivarikolmioon muutetaan :)

    VastaaPoista